Koekman Beveiliging houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren, programmeren en onderhouden van inbraakbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. We zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en aangesloten bij de VEB.

VEB betekent extra kwaliteit

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Advies en uitvoering via de vakman

Welke beveiliging er ook nodig is, als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voorzien wij u van een vakkundig advies en realiseren wij een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing. Wellicht komt u in aanmerking voor een subsidieregeling vanuit de overheid? Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering een VEB kwaliteitsgarantie.

Kortom, naast de telefonie, internet en computernetwerken zijn onze medewerkers ook in staat om u op het gebied van beveiliging te ontzorgen. Met Koekman heeft u één installateur over de vloer voor alle installaties.

Laatste nieuws