Voor al onze producten en diensten willen wij er met u voor zorgen dat alles 24 uur, 7 dagen per week up-to-date blijft!

Om de continuïteit van de installaties te waarborgen en om er voor te zorgen dat u ook in de toekomst tevreden blijft over de diverse systemen kunt u daarom met ons een update / onderhouds traject afspreken. Op deze manier blijven de systemen up-to-date en maakt u altijd gebruik van een optimaal werkend systeem.

Of het nu gaat om de inbraakbeveiliging, camera’s, telefonie, internet, toegangscontrole, brandbeveiliging of zorginstallatie met Koekman heeft u één aanspreekpunt en één telefoonnummer bij vragen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op! Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar via 0341-429577. U kunt ook een bericht naar ons sturen via ons contactformulier.


Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.koekman.nl/templates/gk_cloudhost/html/modules.php on line 82

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.koekman.nl/templates/gk_cloudhost/html/modules.php on line 88

Laatste nieuws