EasySaver 2Connect direct uit voorraad leverbaar!
 

12 mei 2020 | Het verheugt ons te melden dat we de EasySaver 2Connect weer volop uit voorraad kunnen leveren. De langere wachttijden zijn voorbij. Nieuwe bestellingen kunt u binnen 2 werkdagen in huis verwachten.

Wij scheppen duidelijkheid voor bedrijven

Mobiele telefonie is een breed en vaak onoverzichtelijk gebied. Uit ervaring weten wij als geen ander hoe vervelend een zoektocht naar de juiste mobiele oplossing voor uw bedrijf kan zijn. Providers zorgen vaak voor complexiteit waardoor een goede keuze bemoeilijkt wordt.

Wij willen voorkomen dat u kiest voor een abonnement waarvan de consequenties niet helder zijn. Daarom inventariseren wij bij Koekman Mobiel in een goed gesprek eerst exact de wensen van onze klanten. Dit leidt tot een weloverwogen aanbod dat duidelijk is en op maat gesneden. Hierin wordt uiteraard ook het huidige en te verwachten belgedrag mee gewogen.

Officieel verkooppunt Doro en MyPhone Hammer

Van alle telefoonfabrikanten leveren wij telefoons en aanverwante artikelen, denk aan smartphones van Iphone, Samsung, Caterpillar, Huawei en anderen. Voor enkele 'kleinere' aanbieders zijn we officieel dealer met bijkomende voordelen. Dit geldt voor Doro die gebruiksvriendelijke toestellen voor senioren maakt. Ook voor MyPhone Hammer zijn we een officieel verkooppunt. Van dit merk springen de 4G bouwtelefoons met goede specificaties en scherpe prijzen er absoluut uit!

Belangstelling of meer weten? Neem dan contact met ons op! Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar via 0341-767272. U kunt ook een bericht naar ons sturen via ons contactformulier.

Flexibellen voor bedrijven

Vanaf € 19,95 per maand onbeperkt bellen en sms’en. Stap nu over en profiteer van de scherpe tarieven van ons eigen abonnement.

Lees meer

Vrijblijvend Advies

De wereld van telecom en beveiliging is constant in beweging. Dit is bijna nauwelijks te volgen voor veel bedrijven. Nodig ons uit voor een vrijblijvend advies.

Contact

Belt u zakelijk via KPN?

Wij bieden u direct 10% korting op uw huidige overeenkomsten bij de KPN, ongeacht de looptijd van uw contracten. Sneller besparen is onmogelijk.

Lees meer

Laatste nieuws