Jarenlange ervaring

Koekman Mobiel heeft jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van zakelijk mobiel bellen. Onze klanten komen vooral uit het MKB, maar ook grotere organisaties maken van onze diensten gebruik.

Telecom in het algemeen, maar zeker ook mobiel bellen in het bijzonder, is een breed en vaak onoverzichtelijk terrein. Uit ervaring weten wij als geen ander hoe vervelend een zoektocht naar de juiste oplossing voor uw bedrijf kan zijn. Deze zorg nemen we u graag uit handen.

Daarom inventariseren we in een persoonlijk gesprek eerst uw wensen. We kijken goed naar uw manier van werken en hoe we uw mobiele communicatie hierop kunnen laten aansluiten, uiteraard op een zo efficiënt mogelijke manier.

Kosten besparen

Daarnaast proberen we ook een kostenbesparing te realiseren. Aan de hand van de door u verstrekte facturen van uw huidige provider maken we een uitgebreide analyse. Hierna zijn we in staat uw belgedrag en wensen te koppelen aan de juiste aanbieder. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste abonnementsvorm en bijbehorende hardware. Maatwerk dus!

Wij werken onafhankelijk en hebben alle bekende providers in ons portfolio. Hierdoor zijn we staat om voor iedere organisatie maatwerk te leveren, volledig gericht op de specifieke wensen.

Sinds 2014 bieden wij ook onze eigen zakelijke abonnementen aan op het KPN Netwerk: Koekman Mobiel Flexibellen. Binnen elke organisatie zijn er medewerkers die veel bellen en medewerkers die weinig bellen. Koekman Mobiel Flexibellen doet recht aan beide type gebruikers.

Onze aanpak

Open, enthousiast, no-nonsens, klantgericht en een persoonlijke invalshoek: daar staan wij voor. Onze klanten waarderen dit in onze aanpak en werkwijze.

Meer weten? Neem dan contact met ons op! Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar via 0341-767272. U kunt ook een bericht naar ons sturen via ons contactformulier.

Waarom Koekman Mobiel?

  • jarenlange ervaring in het MKB
  • eenvoudig en flexibel
  • alle providers in de portfolio
  • KPN 4G Netwerk
  • één aanspreekpunt

Laatste nieuws