Koekman Telecom is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van telefooncentrales en computernetwerken. Vooraf inventariseren en integreren wij uw wensen. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden van vandaag en de toekomst.

Door de jaren heen zijn de werkzaamheden van Koekman Telecom uitgebreid. Tegenwoordig zijn we ook gespecialiseerd in mobiele telefonie, internet, cameraobservatie, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, zorgsystemen, brandmeldinstallaties en intercomsystemen.

Door deze nieuwe diensten zijn wij in staat om u een totaaloplossing aan te bieden die functioneel is voor uw bedrijf. Hierdoor kunnen uw medewerkers sneller en efficiënter werken.

Een groot voordeel voor uw organisatie is dat u met Koekman Telecom één aanspreekpunt heeft voor uw telefooninstallatie, computernetwerk, inbraakbeveiliging, camerasysteem, internet, mobiele telefonie en toegangscontrolesysteem.

Onze uitleg over de functies en mogelijkheden van de verschillende technische installaties is helder en eenvoudig. We vinden het belangrijk dat u en uw medewerkers in duidelijke taal worden voorgelicht.

Kortom, Koekman Telecom ontzorgt!

Laatste nieuws