Image

Over ons

Koekman Telecom & Beveiliging is opgericht in 2004 door Wim Koekman. Als installatiebedrijf met 12 medewerkers houden wij ons bezig met het leveren, installeren en onderhouden van diverse oplossingen.
 
Onze klanten zijn zeer divers en bevinden zich in de zakelijke- en particuliere sector. Gemeenten, fietsenmakers, scholen, kantooromgevingen, transportbedrijven, advocatenkantoren, fabrieken en horecagelegenheden horen tot onze klantenkring.
Image
Image
0
Koekman Telecom & Beveiliging Harderwijk
Ook Koekman Telecom & Beveiliging is na de nieuwbouw van een eigen bedrijfspand klaar voor onze en uw toekomst! Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Prins Mauritslaan op nummer 48 in Harderwijk.
0
Koekman Mobiel Nijkerk

In 2021 is Koekman Mobiel naar een nieuwe locatie in Nijkerk verhuisd. Deze locatie is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar (direct aan snelweg A28). Vanuit deze locatie bedient Koekman Mobiel klanten nog beter en sneller. Hiermee is Koekman Mobiel hét adres voor zakelijke mobiele telefonie in de regio. En voor heel Nederland het adres voor innovatieve mobiele toepassingen, waaronder kerktelefonie.

Image
Image
0
Koekman Telecom & Beveiliging Mauritslaan
De locatie aan de Gelreweg werd te klein. In de nieuwe locatie aan de Mauritslaan kreeg iedereen weer een fijne werkplek.
0
Koekman Mobiel Zeewolde
Na een aantal jaren groeide Koekman mobiel uit zijn jasje en verhuisde naar een zelfstandige locatie in Zeewolde. Van daar uit werden de klanten voor Koekman mobiel bediend.
Image
Image
0
Koekman Mobiel Gelreweg
Een nieuwe tak van sport werk toegevoegd aan het assortiment, ook voor mobiele telefonie kan je terecht bij Koekman.
0
Koekman Telecom & Beveiliging Gelreweg Harderwijk
Na een aantal jaren verhuisden wij naar een nieuw pand aan de Gelreweg. MEt een ruim kantoor en een overzichtelijk magazijn konden wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.
Image
Image
0
Start Koekman Telecom vanuit huis
De start van Koekman Telecom gebeurde vanuit huis. Daar werd een nieuw bedrijf geboren, met focus op telecomsystemen en datanetwerken.

Anna

In onze vestiging in Harderwijk wordt u vrolijk begroet door Anna!
Image

Telecom en beveiliging

Mobiel en kerktelefoon

Image
Prins Mauritslaan 48
3843 AJ Harderwijk
0341 429 577
Image
Smitspol 20
3861 RS Nijkerk
0341 767 272