Koekman Beveiliging houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren, programmeren en onderhouden van inbraakbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. We zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf en aangesloten bij de VEB                                                                                .

             
Koekman Beveiliging is door het VEB genomineerd voor " Het Beveiligingsbedrijf van het jaar 2018 "
 

VEB betekent extra kwaliteit

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Advies en uitvoering via de vakman

Welke beveiliging er ook nodig is, als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voorzien wij u van een vakkundig advies en realiseren wij een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing. Wellicht komt u in aanmerking voor een subsidieregeling vanuit de overheid? Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering een VEB kwaliteitsgarantie.

Kortom, naast de telefonie, internet en computernetwerken zijn onze medewerkers ook in staat om u op het gebied van beveiliging te ontzorgen. Met Koekman heeft u één installateur over de vloer voor alle installaties.

Laatste nieuws